Insights

• Uppdaterad

Vem har åtkomst till Insights?

• Alla användare med behörigheten Insights kan se och redigera inställningarna

Insights är en tilläggstjänst som kan köpas till, det gör du så här.

Öppna upp Insights

• Klicka på SETTINGS_GEAR.svg välj din organisation och expandera listan INTEGRATIONS.svg insights

Integrationer

Genom att ansluta en integration till Insights kan du få extra information vid inkommande samtal.

Sortera prioriterings-ordning bland integrationerna om du har flera via drag and drop DRAG.svg

Anslut en integration

• En anpassad (custom) webhook kan användas för att göra en nummeruppslagning mot ett system, vilket gör att du kan få information om inringaren direkt i appen

För att lägga till en anpassad webhook, vänligen kontakta oss för mer information.

• När du har anslutit HubSpot kommer samtal automatiskt loggas från appen direkt i HubSpot. Du kan också:

• Få information om inringaren vid samtal
    • Expandera personen i HubSpot
    • Lägga till en ny anteckning, uppgift, möte eller samtal
    • Visa och expandera aktiviteter i appen
    Integrera HubSpot
    1. Klicka på ADD_ROUND.svg
    2. En sida i din webbläsare öppnas
    3. Logga in med dina uppgifter
    4. Välj ett konto
    5. Klicka koppla