Integrationer

• Uppdaterad

Öppna integrations-inställningarna

Klicka SETTINGS_GEAR.svg välj personliga inställningar och expandera listan integrationer.

Integrationer i appen

För att göra appen ännu smartare har vi integrerat olika appar och program för att förenkla din arbetsdag. Alla dessa integrationer är kostnadsfria * och kan aktiveras när som helst.

Office 365 OFFICE_365.svg

• Office 365 har användbara verktyg för arbetsplatsen. Vår integration tillåter dig att:

• Ansluta Office 365-konton till appen
    • Synkronisera mejl och mappar samt skicka mejl från appen
    • Dela mejl till chattkanaler
    • Synkronisera kalenderhändelser och boka möten med tillhörande konferenslänkar från appen
    • Synkronisera, skapa och redigera kontakter från appen
  • För att integrera Office 365 behöver du ha ett konto via Microsoft.

1. Klicka ADD_SQUARE.svg
    2. Klicka OFFICE_365.svg
    3. En sida i din webbläsare kommer att öppnas
    4. Logga in med dina uppgifter
    5. Du ska nu se ett meddelande att kopplingen har lyckats

Läs mer om inställningarna för e-post här

• Det finns flera smarta funktioner du får tillgång till när du integrerar ditt Office 365-konto. Du kan:

G Suite G_SUITE.svg

• G Suite har användbara verktyg för arbetsplatsen. Vår integration tillåter dig att:

• Koppla ditt G Suite-konto till appen
    • Synkronisera kalenderhändelser och boka möten med konferenslänkar från appen
    • Synkronisera, skapa och redigera kontakter från appen
  • För att integrera ditt G Suite-konto behöver du ha ett konto via dem.

1. Klicka ADD_SQUARE.svg
    2. Klicka G_SUITE.svg
    3. En sida i din webbläsare kommer att öppnas
    4. Logga in med dina uppgifter
    5. Du ska nu se ett meddelande att kopplingen har lyckats
    Läs mer om kalender-inställningar här

Slack SLACK.svg

• Slack är en chattlösning. Denna integration tillåter dig att synkronisera chattkanaler i Slack med vår dito. Alla meddelanden som postas i Slack-kanalen kommer att postas i din kanal i appen och vice versa. Gäller även meddelanden från integration i Slack.

• För att koppla ihop en Slack-kanal med en kanal i din organisation behöver du hjälp från de som använder Slack, alltså kanalen du vill synkronisera.

1. Klicka på "koppla ihop Slack" (extern länk som öppnas i din webbläsare)
    2. För personen i Slack: klicka på "add to slack" eller använd länken här
    3. Slack-användaren behöver logga in på sitt workspace
  • Här finns en länk till Slacks status-sida, den visar om Slack har några störningar.

Trello TRELLO.svg

• Trello är ett kanban för team och individer. Vår integration tillåter dig att:

• Skapa nya kort från appen (från grunden eller från ett chattmeddelande)
    • Tilldela kort från appen
    • Flytta kort från appen
    • Dela kort och listor i en kanal
    • Automatiskt posta ändringar i en Trello-tavla eller kort till en kanal
  • Det är enkelt att integrera era Trello-tavlor till appen. Följ stegen nedan

1. Klicka ADD_SQUARE.svg (En sida i din webbläsare kommer öppnas)
    2. Logga in med dina uppgifter
    3. Klicka tillåt
    4. Kopiera token (koden)
    5. Klistra in i appen
    6. Klicka på anslut
  • Det finns flera saker du kan göra med integrationen, du kan bland annat:

1. Skapa en ström
    2. Dela ett kort / en tavla
    3. Koppla ifrån integrationen

Pipedrive

• Pipedrive är ett CRM-system. Vår integration tillåter dig att

• Visa och skapa aktiviter från appen
    • Visa och skapa deals från appen
    • Tilldela deals från appen
    • Automatiskt posta händelser i Pivedrive till en kanal
  • Det är enkelt att integrera ditt Pipedrive-konto

1. Klicka ADD_SQUARE.svg
    2. Klicka hämta Pipedrive API-token (en sida i din webbläsare kommer öppnas)
    3. Logga in med dina uppgifter
    4. Kopiera token
    5. Klistra in i appen
    6. Klicka på anslut
  • Mauris ipsum. Nulla metus metus, ullamcorper vel, tincidunt sed, euismod in, nibh. Quisque volutpat condimentum velit. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Nam nec ante. Sed lacinia, urna non tincidunt mattis, tortor neque adipiscing diam, a cursus ipsum ante quis turpis.