Beta-funktioner

• Uppdaterad

Nuvarande beta-funktioner

Här inne kan du läsa om nuvarande funktioner i beta.

Observera att dessa funktioner inte är officiellt släppta och kan därför inte köpas. Vissa kommer lanseras kostnadsfritt och andra som tilläggstjänster som kräver en licens. Det kan även hända att vi helt tar bort en funktion från experimental utan förvarning.

Notera att vi inte ansvarar för att meddela er som aktiverat en beta-funktion om den lanseras officiellt, tas bort eller släpps bakom licens.

Callback via svarsgrupp

• Funktionen ger inringare möjligheten att välja en återuppringning istället för att vänta i kön.

Inringare anger sitt telefonnummer, och agenter i 'Callback-agentgruppen' kommer att behandla dessa förfrågningar som vanliga inkommande samtal.
  • Aktiveras under: Redigera svarsgrupp → Hantering av Samtal → Callback (Mer info kommer)

Returnera misslyckad koppling som VIP-samtal

• Om aktiv kommer misslyckade kopplingar (obesvarade samtal) att returneras till svarsgruppens kö som ett VIP-samtal.

Samtalet kommer sedan att prioriteras i kön och distribueras till agenter enligt inställd ringsstrategi.
  • Aktiveras under: Redigera svarsgrupp → Hantering av Samtal → Direktöverföring & VIP-samtal.
    1. Öppna svarsgruppens inställningar
    2. Under Hantering av samtal, expandera Direktkopplingar
    3. Toggla på
    4. Frivilligt: justera meddelandet & upprepningsfördröjningen vid behov

Entra ID-synk

• Entra ID-synken möjliggör synkronisering av användare med Microsoft Entra ID (Azure Active Directory).

Det inkluderar anpassningsbara grupp- och fältinställningar, tillsammans med inställningar för notifikationer för händelsekanaler och e-post.

Användarna har flexibiliteten att välja mellan autosynkronisering eller att förlita sig på notifikationer för synkroniseringsuppdateringar.

• För att kunna sätta upp en synk behöver du ha behörigheten Användare & Team i appen.

1. Klicka på SETTINGS GEAR.svg
    2. Välj din organisation
    3. Expandera Användarkonton
    4. Klicka på Entra ID-synk
    5. Klicka på Anslut Entra ID-konto
    6. Logga in med ditt Microsoft-konto
    7. Ge appen tillgång till ert Entra ID
    Om du inte är administratör över ert Entra ID kan du skapa en URL och skicka till ansvarig person.

Detaljerad information kring Entra ID kommer senare.

Wallboard

• Vår wallboard låter dig presentera nyckeltal från en eller flera svarsgrupper. Datan presenteras sen med fördel på en TV eller annan form av större skräm för att enkelt visualisera nuläget i gruppen.

När du har skapar en Wallboard genereras en unik URL som du sedan använder dig av.

1. Klicka på SETTINGS GEAR.svg
    2. Välj din organisation
    3. Välj Wallboards
    4. Klicka på "Skapa Wallboard"
    5. Namnge den
    6. Välj en eller flera svarsgrupper vars data ska inkluderas
    7. Justera metrikerna efter dina preferenser
    8. Justera spårk, visuell stil, avatar och visningsskala vid behov
    9. Klicka på Spara
    10. Expandera Wallboarden du precis skapat och kopiera URL:en
    11. Använd URL:en där du önskar

Interaktiv notifikation för tillgänglig linjestatus

• Nu kan du "prenumerera" på en kollegas linjestatus om önskar att få en notis när hen lägger på sitt pågående samtal. När samtalet läggs på får du en notis om att hen blivit tillgänglig, du kan därifrån ringa upp personen i fråga. Om personen blir upptagen innan du hunnit ringa kommer notisen åter dyka upp när hen blir tillgänglig igen.

Vill du få bort notisen kan du kryssa den för att avaktivera "prenumerationen", du kan även klicka på den röda luren för att avaktivera.

• Börja med att aktivera funktionen: Personliga inställningar → Utseende → Experimentell → Bevaka upptagen linjestatus
    1. Klicka på den röda telefonluren
    2. Välj notifiera när samtalet avslutas

Interaktiv notis när inga agenter är tillgängliga

• Notis med interaktiva val när inga agenter är tillgängliga i en svarsgrupp. Genom att aktivera den kan ni minska kötiderna i fallet då inga agenter är inloggade.

• Börja med att aktivera funktionen: Redigera Agentgrupp → Inga Agenter Tillgängliga → Experimentell: Interaktiv varning
    1. Klicka CALL TO ME.svg för att tillkalla dig samtalet
    2. Eller, klicka TRANSFER ATTENDED.svg för att skicka samtalet till en annan agent

Vill du gå med i vårt beta-program? Signa upp dig här