Konto

• Uppdaterad

Vem har åtkomst och kan redigera företagskonto?

• Användare med behörigheten konto kan se och redigera inställningarna

Öppna företagskonto

Klicka på SETTINGS_GEAR.svg välj din organisation och expandera listan ORGANIZATION.svg företagskonto

Företagsprofil

Det är här du hittar och editerar den grundläggande informationen i er organisation och köper nya användarlicenser.

• Här kan du ändra adress, postnummer, stad och visningsnamn. Gör dina ändringar och klicka op spara.

Du kan inte ändra ert företagsnamn och organisationsnummer, vänligen kontakta oss så hjälper vi er.

• Här listas kontoägaren. Hen har fullständiga rättigheter i appen.

För att ändra kontoägare behöver ni kontakta oss så hjälper vi er, notera att endast behöriga personer kan ändra kontoägare.

• Här ändrar du tidszon för organisationen, klicka på EDIT_PEN.svgför att ändra

Användare kan ändra sin egen tidszon om de behöver.

• Här ändrar du standardspråket för hela organisationen. Expandera listan EXPAND_DOWN.svg för att redigera.

Användare kan ändra sitt eget språk om de behöver.

• Här ändrar du er företagsavatar,

1. Klicka på EDIT_PEN.svg för att ändra
    2. Du kan välja att tillåta användare att välja deras egna avatarer, toggla på  ON.svg / av OFF.svg
  • Här ändrar du standardomslaget för alla användare.

Du kan välja om användare ska kunna välja sitt eget, toggla på ON.svg / av OFF.svg

Easy Teams

• Du kan byta växelpaket från Light till Unlimited, markera det och klicka på uppgradera.

För att nergradera ditt växelpaket behöver du ha ett löpande avtal. Det går inte att nergradera om du har ett avtal med bindningstid.

• Om du vill köpa fler licenser är det här stället för dig! Expandera EXPAND_RIGHT_GRADIENT.svglistan och välj rätt antal (priser enligt avtal), klicka sedan på köp.

• Under användarlicenser har du en komplett lista över alla användare i er organisation.

Den listar:
    • Pro-licenser (tilldelade & otilldelade)
    • Mobil-licenser (tilldelade & otilldelade)

Easy Subs

Om ni har abonnemang via oss har du tillgång till detta

• Här köper du fler abonnemang (mobil & fastnät), priser enligt avtal.

1. Välj om du ska köpa ett mobil- eller fastnätsabonnemang
    2. Välj rätt abonnemang från listan
    3. Bestäm om användaren ska kunna toppa upp datan
    4. Välj nummer (nytt, specifikt eller portera befintligt)
    5. Ange SIM ICC (långa numret på baksidan av kortet)
    6. Tilldela abonnemanget till en avändare (frivilligt)
    7. Klicka på spara
  • Under abonnemang har du en komplett lista över alla era abonnemang via oss

Den listar:
    • Mobilabonnemang (tilldelade & otilldelade)
    • Fastnäts-abonnemang (tilldelade & otilldelade)

Tillval (tilläggstjänster)

• För att köpa en tilläggstjänst:

1. Expandera EXPAND_RIGHT_GRADIENT.svg den du önskar att köpa
    2. Välj rätt antal
    3. Klicka på köp

Fakturering

• Här ändrar du er faktureringsmetod:

1. Expandera listan EXPAND_DOWN.svg
    2. Välj metoden du önskar
    3. Om det krävs, fyll i informationen som efterfrågas
    4. Klicka spara
  • Här hittar du era senaste fakturor. Du kommer se om den är betald eller inte, du kan även ladda ner en fakturakopia genom att klicka på DOWNLOAD.svg

• Här listas alla faktureringshändelser, så som ett nytt avtal, nya licenser osv.

Granskningsloggar

• Om du vill ta reda på vem som gjort vilka ändringar kan du se det via loggen. För att filtrera fram svaret kan du göra det här.

• När du filtrerat listas händelserna i loggen för dig att granska. ExpanderaEXPAND_RIGHT_GRADIENT.svg händelsen EVENT.svg för mer information.