Utseende

• Uppdaterad

Öppna upp utseende-inställningarna

Klicka SETTINGS_GEAR.svg välj personliga inställningar och expandera listan EYE.svg utseende.

Här inne kan du konfigurera saker som app-språk, skalning av gränssnitt och mycket mer.

Skalning

• Använd reglaget för att skala applikationerna

• Använd reglaget för att skala applikationerna

Ändra språk

Du kan välja språk för applikationerna. Valt språk applicerar alla enheter (dator, mobil, surfplatta & webbläsare). Markera språket du önskar att använda.

Experimentella funktioner

Ibland händer det att vi släpper nya fräsiga funktioner och "gömmer" det under en "experimental-flag". För att aktivera en funktion toggla på ON.svg .

Observera att dessa funktioner inte är officiellt släppta och kan därför inte köpas. Vissa kommer lanseras kostnadsfritt och andra som köpbara tilläggstjänster. Det kan även hända att vi helt tar bort en funktion från experimental utan förvarning.